JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Sunday, 7 April 2013 0 Comment [s]


Seluar / Girdle California Beauty Slim hanya RM35/pcs

PROMOSI 2013

Sesiapa yg berminat utk blhlah hubungi kak Ell ditalian 013-5000787/012-3056399...ya cepat2 place order sekarang..


Harga pasaran = RM50/pcs
Harga 1pcs (runcit) = RM40/pcs  RM35/pcs -free postage utk kawasan KL & Lembah Klang sahaja.


* Mempunyai kain yang sejuk dan lembut.
* diperbuat dari respirasi baru percuma mudah untuk memakai kain serat mikro.
* ikatan kapas membuat anda tetap kering dan selesa.
* terasa seperti memakai panty.
* tidak perlu memakai panty.
* pakaian yang sesuai lebih baik dan kelihatan lebih baik.
* mengemaskan/melangsingkan perut, peha dan mengangkat pinggul di kedudukan yang betul.
* kedudukannya dari bawah garis payudara untuk di atas garis lutut.


cara memakai :
Memasukkan kaki dan perlahan-lahan roll pinggang ke pinggul anda, memasukkan tangan dan angkat pinggul ke kedudukan yang dikehendaki.


Saiz – Ukuran pinggul antara punggung & pinggang:

*S = 71 - 86 CM
* M = 78 -92 CM
* L = 83 – 101 CM
* XL = 89 -110 CM
*XXL= 103-124cm
*xXXL= 148-158cm
warna : hitam & coklat
Harga sangat berpatutan & murah berbaloi-baloi serta
susah untuk didapati dipasaran.... siapa cepat dia dapat, memang laris di pasaran


Untuk sebarang pertanyaan 

call / sms : 013-5000787/012-3056399
email : zielazila@yahoo.com.my


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit