JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
PRODUK KESIHATAN, RAWATAN N MELANGSINGKAN BADAN
Sunday, 7 April 2013 0 Comment [s]


Wah!!...lama betul rasanya n sunyikan blog kak Ell nie...nah kali nie kak Ell muncul dengan cerita baru...opppsss!! bukan crita jer tau tapi kak Ell muncul dengan produk2 kecantikkan...shhh!! produk melansingkan badan supaya kita kelihatan comel..."COMEL TAK KAK TON"...eheh jgn kak Ell tu tagline orang....kak Ell buat yg barulah "MOLEK TAK KAK ELL"....PHEWITTTTT!!!....MO....mOOOOOLEKKKKK.....hehehe....jom ronda2 kat blog kak Ell jom....let's start the engine n zoommmmmm.........




Baju Slim Body - Germa Shape Up Camisol hanya RM40/pcs

Sesiapa yg berminat utk melansingkan badan dan memiliki potongan badan yg menarik  bolehlah cuba produk ini....AYUH!!...jangan tunggu lagi hubungi saya ditalian 013-5000787 atau 012-3056399
.
Harga pasaran = RM55/pcs
Harga 1pcs (runcit)=RM48/pcs   RM40/pcs - free postage KL & Lembah Klang sahaja.
#luar kawasan additonal RM6.00/pcs




Size:
M : WAIST 64~77CM, BUST 79~94CM
L : WAIST 69~85CM, BUST 86~101
Colors: Black and Beige (coklat)
Super stretchy, sangat selesa. Rekabentuk yg berlekuk melekap dan membentuk badan dengan mudah. Pemakaian 60 minit dikatakan mampu membakar 377 kalori, jadi penggunaan dalam jangkamasa yang panjang akan memberi kelebihan dalam menurunkan berat badan.

Dibahagikan kepada tiga bahagian yg unik, iaitu membentuk dada, memerangkap lemak dengan kuat di bahagian pinggang dan anyaman benang khas memberikan urutan di bahagian perut. Produk ini juga menggabungkan germanium organik, perak, titanium serbuk mineral.

* hati-hati dengan kuku tajam dan barang perhiasan diri yang boleh menyebabkan benang tertarik


How dose it work?
1. breast: push up

2. abdomen: woven with high press
3. waist: concavo-convex woven, works on the fat
4. Titanium Silver Germanium coated on the fabric 5. soft breathable Wash: Machine wash (guna washing bag supaya fabric x rosak) // dry wash // can use with iron // no bleaching



Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit