JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
EZCRACKER - PEMECAH TELUR YG MUDAH
Saturday, 20 April 2013 0 Comment [s]



Wahhh!!...produk terbaru dr Kak Ell lagilah...kali nie bukan produk slimming ya...hah!! yg nie produk utk makan2...bg mereka2 yg rajin buat kek n suka mkn telur goreng tue  apalagi bolehlah cuba produk nie...

1) EZCRACKER digunakan untuk memecahkan telur tanpa perlu bersusah payah..Disertakan sekali penapis untuk mengasingkan telur kuning dan putih,sangat berguna untuk pembuat kek yg biasanya tidak memerlukan telur kuning..

Harga sekotak ialah RM27 termasuk postage

Mari...mari nak order call/sms/whatsup 013-5000787/0123056399 kak ELL ya...jgn malu2 mari2.....












Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit