JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Sunday, 7 April 2013 0 Comment [s]


Baju Brava Sucking Vest Leinasi Borong hanya RM40/pcs

PROMOSI 2013
BAJU BRAVA SUCKING VEST - LEINASI

Harga pasaran : RM45.00/pcs
Harga 1 pcs (runcit) : RM48/pcs RM40.00/pcs - Free Postage utk kawasan KL & Lembah Klang sahaja
#Luar kawasan additional RM6/pc

Produk terkini dan kualiti terbaik

Features: 

1. High Quality
2. Able to push up bust area.
3. Supports & firms up waist & body area.
4. Match it with a cardigan or just simple put it on.
5. Now you can enjoy slimming down anytime everywhere.
6. All day firm body bust up control.
7. Seamless design.
8. Flattens and slenderizes.
9. Supports and enhances.
10. 3D three-dimensional tailoring.

11. Increase visual perception.
12. Back protection design- back straightened, the former chest upright, maintaining beautiful.

Dapat membakar lemak, membentuk tubuh badan, mengempiskan perut, reshape pinggang & juga ia merupakan puch up cloth...
Dapat membentuk kembali tubuh badan terutama bahagian pinggang ke perut....
Dapat menjadikan tubuh anda sexy & anda akan berpuas hati dengan bentuk tubuh yg anda miliki....
Ia juga boleh digunakan untuk wanita yg baru lepas bsalin kerana dapat membantu membentuk kembali bahagian atas malah senang untuk bfeed baby....


* Fabrik berkualiti tinggi

Cara cucian :
Gunakan detergen cecair apabila mencuci.
Sebaik2nya handwash.
SIZE :Free Size

WARNA : HITAM / COKLAT


Harga murah dan berpatutan..

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi:
Sms/call – 013-5000787/012-3056399
Email – zielazila@yahoo.com.my


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit