JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Sunday, 7 April 2013 0 Comment [s]


Ahh Bra 3pcs/set Slim Lift Borong hanya RM50/set

PROMOSI 2013

AHH BRA-SHAPEWEAR 3pcs-SET

 


HOT ITEM!! ITEM HOT
NEW STOCK: STOK BARU: 
Feature:
Seamless Bra - soft full coverage with V-neck and wide shoulder strap
Ciri-ciri:
Bra yang Lancar - lembut liputan penuh dengan V leher dan tali bahu yang lebar

 

Material:
90% Nylon,10% Spandex
Bahan:
Nylon 90%, 10% spandex

Available size :
Saiz available:
(also suitable for teenagers) 
S/ M - (71 -92cm)
/ XL - (83 -110cm)
XXL /XXXL - (103 -158cm)


Available colour : Black, White and Beige
Warna available: Hitam, Putih dan Beige

(All you have to know is your T-shirt size! If you are in between sizes, choose the larger of the two for optimum comfort.)
(Apa yang anda perlu tahu adalah saiz T-shirt anda! Jika anda adalah di antara saiz, memilih yang lebih besar daripada kedua-dua untuk keselesaan optimum.)
No more poking , prodding ,itching or scratching !
Tiada lagi poking, menyoalsiasat, gatal-gatal atau menggaru!
* Say goodbye to pinching ,binding ,chafing and discomfort
* Katakanlah selamat tinggal kepada mencubit, chafing mengikat, dan ketidakselesaan
* Prevents bra-bulge and underarm cleavage
* Mencegah coli-bonjol dan belahan ketiak

* Fits pefectly even if you gain or lose weight
* Sesuai untuk menurunkan berat badan
* Machine washable and easy to clean
* Mesin dibasuh dan mudah untuk membersihkan
A seamless microfiber pullover with superior support !
Lancar dengan sokongan yang unggul!
Soft full coverage cups 
Ultra wide comfort straps
Tali keselesaan luas ultra
Four-way knitted fabric 
Ribbed band for a cozy fit Band 
Not a Sports Bra – MUCH
Bukan Bra Sukan - BANYAK 
More comfortable! lebih selesa!
Tired of bras that stretch, pill and fade?
Bosan dengan coli yang regangan, pil dan pudar?
This bra is guaranteed to fit and design to last.
It is machine washable and dryer-safe and made from nylon blend fabric that keeps its shape, form, and color over time.
Coli ini dijamin sesuai dan  direkabentuk untuk keselesaan.
Ia boleh dibasuh mesin dan dikeringkan dan dibuat dari kain campuran nilon yang dibentuk dan warna yang sesuai.
Even better, you`ll never have to try on a bra again.
Lebih baik lagi, anda `tema perlu mencuba coli sekali lagi.
 All you need to know is your shirt size - your cup size is irrelevant!
 Apa yang anda perlu tahu adalah saiz baju anda - saiz cup anda adalah tidak relevan!

 And best of all, it is designed to expand and contract with you as your body size fluctuates.
Dan terbaik dari semua, ia direka untuk mengembang dan menguncup mengikut kesesuaian saiz badan anda.

This means that you no longer have to go out and buy new bras every time you gain or lose weight!
 Ini bermakna bahawa anda tidak lagi perlu keluar dan membeli coli yang baru setiap kali anda mendapat atau kehilangan berat badan!
AHH BRA-RICIH SHAPEWEAR


Harga Pasaran : RM90.00/set               

Harga 1 set (runcit) : RM50.00/set - Free Postage utk kawasan KL & Lembah Klang sahaja.


Sebarang Pertanyaan boleh hubungi:

Sms/call – 013-5000787/012-3056399

Email – zielazila@yahoo.com.my


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit