JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Thursday, 12 July 2012 0 Comment [s]

Assalammualaikum semua...dah agak lama jugak Kak ELL tak mencoretkan sesuatu kan kat blog nie...busy sungguh Kak ELL sejak kebelakangan nie...maklumlah nak kena uruskan byk hal...

Wah!! pejam celik pejam celik dah tinggal 8 hari saja lagi kan kita akan menyambut bulan Ramadhan...bulan yg penuh dengan kemuliaan...Kak ELL rasa tak sabar sangat nak tunggu ketibaan bulan Ramadhan nie..bagaimana pulak dengan korang semua?...

Tapi setiap tahun kan bila tiba jer bulan Ramadhan nie Kak ELL akan merasakan kehilangan seseorang yg Kak ELL amat sayangi..iaitu ibu tercinta Kak ELL...walaupun dah nak masuk 9 tahun die pergi namun setiap perbuatan die setiap kata2 die masih kuat bersemadi di jiwa Kak ELL..tak boleh nak lupalah walaupun Kak ELL sentiasa busy dikelilingi dengan tugas2 seharian...terutama sekali bila Kak ELL duduk sorang2 sambil termenung...pasti kenangan itu akan berputar di pikiran Kak ELL dan bayangan itu tetap bermain didepan mata...mcm kita tgk video berulang ulang kali...mcm tuelah kepala otak Kak ELL berputar memainkan kenangan lama....huhuhuhuu

So, korang semuakan kalau masih lagi ada ibubapa jangan sia2kan mereka k..lain rasanye bila mereka dah tiada...Kak ELL macam hilang punca sekejap...maklumlah ibukan...ibulah tempat kita nak mengadu..bermanja..mencurahkan kasih sayang...haishhhhh!! rindu betullah rasanya..rindu yang amat sukar untuk digambarkan...so ingat ya pesanan Kak ELL..hargailah ibubapa kita semasa hayatnye dikandung badan...(sedey nie menaip sambil menitiskan airmata)

Okaylah dah panjang sangat dah nie...Entry Kak ELL kali nie cuma nak mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan...tapi melalut pulak sampai ke kisah kenangan lama...hehehehehehe...I'M SORRY bak kata si Amir RL tue....OK ASSALAMMUALAIKUM


HOPE U OLLZZ HAPPY VIEWING AND ENJOY READING


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit