JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
NAH!! AMEK KO NAK SANGAT KURUS!!!
Tuesday, 28 February 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!
Apa khabar semua...lamakan Kak ELL tak muncul2...Kak ELL busy lah kali nie...byk urusan tempahan yang Kak ELL kena siapkan...tue yang sunyi sepi jer tue...takper2 kali nie Kak ELL nak hidangkan korang dengan suatu crita lawak yang Kak ELL terbaca...bolehkan.....korang baca lah K.

Seorang mamat yg memang gemuk masuk ke sebuah fitness centerdgn niat utk menguruskan badan. Seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi, “Kami menawarkan 2 program di sini… RM50 utk versi ‘Biasa’ dan RM100 utk versi ‘Cepat’. “Saya ingat nak ambil yg biasa punya sebab saya baru je nak try kuruskan badan“, kata mamat tadi. “OK. Encik sila masuk ke bilik NO. 5 di penjuru bilik sana“, jawap lelaki penjaga kaunter




Mamat tadi pun masuk laa ke bilik yg di suruh lalu menutup pintunya. Selang 2 minit kemudian, datang laa seorang perempuan yg mmg lawa, cantik, body best, mantap dan segalanya. Dia kemudian menanggalkan kesemua pakaian sehinggakan mamat tadi dah xsenang duduk dan berpeluh2. Perempuan tadi berkata, “Kalau tuan dapat kejar saya, tuan bole buat aaaaapa saja dgn saya… hik hik hik” dan dia terus berlari di dalam bilik itu. Mamat tadi pun kejar punya kejar, sampai 10 minit, pun xdapat2 jugak. Dia try lagi sampai akhirnya, dia jatuh terjelepuk ke lantai… pengsan. Apabila dia sedar, dia terus ke penimbang dan mendapati beran badannya telah turun 3kg. “Wow! Mmg berbaloi aku bayar RM50… mmg senang rupanya nak kuruskan badan“, katanya sendirian. Esoknya, dia datang lagi ke situ dan terus ditegur oleh lelaki di kaunter.

Setelah diberitahu program2 seperti semalam jugak, dia bersetuju untuk try versi ‘Cepat’. “OK. Encik sila masuk ke bilik NO. 6 dipenjuru bilik sana“, jawap lelaki penjaga kaunter. Setelah beberapa minit didalam bilik itu, datanglaa seorang body-builder yang taff dan terus melondehkan pakaiannya. Body-builder itu berkata, “Saya akan kejar kamu dlm bilik ini dan kalau saya dapat… . hehehe“   hah!!! amek ko nak sangat kuruskan.....mulai dari saat itu insaf terus si Mamat dari mengunjungi pusat Fitness Centre tue......hahahahaha...

Hope U Ollzzz Happy Viewing & Enjoy Reading....


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit