JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
KO SUKA CARI GADUH KAN..KAN??
Monday, 6 February 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!!
Korang tengah wat per tue??...hari dah pagi dah nie...korang tak bangun lagi ker...nie mesti tengah berkhayal kat atas katil nie kan..kan..kan??..nanti kejapppp....nanti kejapppp jangan pegi mana2...hehehhe..Kak ELL ada crite panasss nak story the mory kat korang nie....hari nie kan elok2 jer mood Kak ELL baik tetiba jer jadi tak baik...nie suma gara2 sorang Minah nie lah nie...tetiba jer die meroyan...Kak ELL pun tak taulah knapa?...tetiba jer serang Kak ELL...aikkk apa kesss??

"Ko apa hal minahhh??? ce citer ce citer?? ko terasa ker??? ko tersentap ker??? jap..jappp...Kak ELL nak tanya.. ko ada baca blog2 Kak ELL ker??? ...Kalau ko ada baca knapa??? itu cerita ada kena mengena sama ko ker?....kalau ko takde baca yang ko tetiba jer nak melenting tak tentu arah tue apa pasal??....hah!! mulalah Kak ELL nak marah dah nie....geduppp gedapppp geduppp gedapppp....geremmmmmmm Uuuuuuuuu...grrrrrrrrrrr"


Kak ELL nak bagi tau ko la K...blog nie Kak ELL yang punyer bukan Ahmad Albab yang punyer K...so Kak ELL bebas lah nak tulis apa2 pun kat blog Kak ELL nie...kalau ko rasa nak tulis ko p lah create blog ko sendiri...takyah ko nak meroyan2 kat sana..."Kak ELL releks Kak ELL elok2 muda muka tue terus berubah jadi tua dah hah"...kehkehkeh

Apa yang Kak ELL tulis kat blog tue sume perkara2 yang benar2 terjadi K...takde yang pelesunyer...tulah pasal kalau ko tak kenal Kak ELL, ko tak tau cerita dari hujung sampai ke pangkalnyer...so lebih baik ko diamkan diri K..takyah lah ko nak pok pek pok pek kat belakang K...nak kata Kak ELL merapulah..cerita yang buruk tentang oranglah...mengumpatlah...hello!!! kalau mengumpat crite tue semua tak kluar kat blog ok...tak publish kat fb ok...tak let U Ollzzz semua tau ok...mana ada orang mengumpat secara terang terangan...bodossss ke apa ko nie...dah tertelan hempedu ayam banyak sangat agaknyer ko nie tak??...adoiiii!!! kesianlah Kak ELL kat ko nie Minah oiiii....

Ko suke kan buat orang marah ..ko suka jolok sarang tebuan kan...hah!! kan tak pasal2 dah kena bambu...kang aku cepuk pulak kang si Minah nie dengan roller kuih karipap aku nie kang...


Ko tue Minah cuba p cerminkan diri ko tue dulu...bukan Kak ELL suruh ko tgk ko tu cantik ke tidak...yang Kak ELL suruh nie p cermin kan diri kau tue...cerminkan peribadi ko tue...sebab Kak ELL nampak muko ko nie macam tak mencerminkan peribadi ko yang sebenarnya...kesian kat ko...ce ko baca jampi serapah nie..."Mirror2 on the wall who is the honest person of them all"...skali lagi Kak ELL nak tanya nie...ko jujur tak dalam erti persahabatan?? ker ko jujur dalam keterpaksaan??? jujur berkawan konon...pastu ko makan kawan ko balik...ko rampas hak kawan ko dalam diam...ko seduce die dengan cara ko...konon2 ko nie sorang yang lemah lembutlah,..berhati murni,...memahami perasaan orang,..understanding,..prihatin  (prihatin lah sangat)...kan..kan..kan...tapi hampehhh.., haprakkk..,hak puihhhh!!...pastu ko nak marah2 orang lak..nak perli2 orang pulak...ko ingat ko tue sape???...sedarlah diri Minah oiiii...sedarlah....

Hoiii!! Minah  dengar nie Kak ELL nak pesan...ko jangan terlalu confident sangat lah yang ko nie akan jadi  binik die...setakat orang berperangai macam ko ni kan..melambaklah kat tepi2 jalan sana...harapkan muka jer boleh pegi jauh...tapi kalau perangai & hati tue busuk tak guna juga....busukkkkk Minah busukkkk sesangat perangai ko nie....

Moral of the story....berkawan lah dengan sesiapa saja..berkawan dengan jejaka suci ker...jejaka bekas ker...gadis sunti ker...gadis terdesak ker...kawanlah...tapi kena ingat...jangan terlalu excited sangat bila berkawan tue...sampai nak menunjuk nunjuk pulak konon2 dah berjaya menawan si teruna..buat apa kalau kita berkawan, bercinta dan berbahagia diatas penderitaan orang lain...berkawan, bercinta biarlah ikhlas..biarlah dengan cara yang bersih..bukannyer dengan cara yang kotor macam nie...ok...ingatlah lah Minah sekali ko buat orang suatu hari nanti ko akan merasakannyer juga...bak kata Omputih tue..."what U give U get back"....nah!!! amek ko kecepukkkkk....



Oklah Kak ELL rasa cukuplah celoteh Kak ELL tuk hari nie...tapi kalau ko buat hal lagi, ko bebel lagi, ...ko buat macam2 spekulasi lagi kat mana2..Kak ELL akan sambung lagi crite nie bagi lagi panas...Kak ELL akan highlight itu nama kasi kluar...ada mau itu macam ka???.bagi ko sedar sikit...lain kali jangan suka2 jer nak serang Kak ELL nie...hormat sikit kat Kak ELL nie...Kak ELL tak kacau ko..so ko jangan nak kacau2 Kak ELL...Apa yang Kak ELL tulis nie semuanyer nasihat nak bagi ko sedar diri sikit...dan apa2 jua yang Kak ELL tulis kat entry2 yang lain semuanya adalah realiti dan imbauan kisah silamku...ko ada????

Hope U Ollzzz Enjoy Reading.


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit