JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
COTI KERRR???
Thursday, 2 February 2012 0 Comment [s]



ASSALAMMUALAIKUM!!!
What's up..what's up..Kak ELL kat kedai nie minum milo 1 cup..lepas tue nak g jenjalan & ngap..ngap..ngap...hehehe

Kak ELL tengan bercoti nie...bosan jugak kan kalau hari2 duk kat umah, bukan setakat kat umah jer.. bosan duk kat kawasan2 yang sewaktu dengannyer jugak..kehkehkeh..sesekali nak jugak out from the box..out of frame..out of space..out of mind...opppssssss!!! jangan Kak ELL jangan out of mind bahaya tue...kang masuk mentol hospital pulak kang...hehehee

Kak ELL bukannyer apa...kalau coti coti nie yang paling Kak ELL suka sekali bila nak pg makan2 tue...suka mencuba & rasa masakan orang lain...kadang2 tue lain tempat lain pulak cara masakannya...lain negeri lain rasanyer, lain resepinyer, ada yang sedapp, ada yang kurenggg...ikut selera memasing sebenarnya bila bab2 makan nie..


Tapi yang paling Kak ELL tak suka pula bila dah balik dari bercoti..adoiii!!! badan berat semacam jer..nak jalan terasa berat..nak duduk kat krusi pun terasa penuh..nak tido kat katil pulak rasa macam terbenam jer ke dalam...kahkahkah...berat gile tue Kak ELL sampai terkeluar spring jarum timbang toinkkkkk!!...kahkahkah...tulah akibatnyer bercoti.. makan..makan..pastu tido..bangun tido jer pastu makan..makan...Adoiiiiii!!! nak kena start diet balik nie..."Buley ker diet Kak ELL oiiii!!...rasa macam tak buleyyy jer"..."ko nie mcm tau tau jer kan...Kak ELL nie kalau bab2 nak diet ngan exercise memey ar malasss sikit....tapi takper akan ku cuba jugak tuk buat benda2 tue sume...just wait N see K"


So,nasihat Kak ELL tuk  korang semua, kalau nak coti coti sakan tu janganlah ikut cara Kak ELL bercoti K..korang pegilah habiskan masa tue dengan melihat lihat permandangan yang menarik2 ker, soping menyoping ker, take2 photo ker, cari jodoh ker....opppsssss!!! no no cari jodoh...jodoh nie kata orang kalau dicari die akan lari...so biarkan biarkan die datang secara naturally K...jodoh itu kan ditangan TUHAN...sampai masanyer nanti hah!!! akan tibalah mr right ker..ms right ker tuk korang sume...hehehehe

Hope U Olllzz Enjoy Reading...





Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit