JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
BELAJOR TEMAH JANGAN TAK BELAJOR!!!
Monday, 13 February 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!
Wahhhh!!! Kak ELL ada story nie nak story kat korang semua...mesti korang sume tertanya tanyakan...banyak betul plak crite Kak ELL nie...maklumlah mak temah...mak temahkan banyak critenyer...kahkahkah....temahlah sangat kan....Crita Kak ELL bukannyer seronok sangat pun...saje jer Kak ELL nak kongsikan crite2 yang Kak ELL lalui...hehehhe...Hah!! yang nie crite semalam K....masa Kak ELL hadiri kelas baking membaking nie...jom terjahhhhh!!!


Hah!!! nielah kengkawan Kak ELL masa menghadiri kelas baking membaking tue...mak2 temah belaka...hahahahha...sorry lah fren...korang pun bukannyer baca pun.... kahkahkah.  bising giler kelas mengalahkan bebudakss skulah...skulah dewasa lagi teruk gamatnyer dari skulah menengah...maklumlah semuanyer pompuan yang ber experience gitu...kahkahkahkah....pok pek pok pek...riuh dibuatnyer....preeeettttt!!! (pakai wisel) suruh senyap tak senyap juga....adoiiiii!!! havoc dowh......


Hah!! nielah sifunye...sifu Puan Azmah Dato Abdul Majid gitu namanyer...cutekan...die nie banyak experience nie..tengok lenggok tangannyer tue Kak ELL tau die nie kreatip orangnyer nie...wahhh!!..ko kipas yer Kak ELL...hahahhaa....oklah bagus sifu nie...cara penerangannyer cukup2 jelas & mudah difahami....mudasss lagi but not abelebel (available) ok..."Puan2 semua hari nie kita nak belajar cara2 buat kek dan biskut ok"...puan2 cuma perlu sediakan mulut & lidah jer tuk merasa...hahahahhaha".


Hah!! nielah die subjek pertama kitaorang...membuat cup cakes...nama cup cakes nie ialah Red Velvet...yummmmmyyy....sedap bangat kek nyer buk...sekali rasa mau rasa lagi gitu....oklah amat senang dan sedap...bak kata orang tue apa simple is better....korang nak rasa tak???....nanti Kak ELL buatkan K...senang jer tueeee.....


Subjek yang kedua plak...tue hah kat atas tue...Tart Nenas Teratai namanyer.....alah caranyer & rasanyer sama jer macam kuih tart yang biasa korang makan tue...cuma die nie berbunga bunga lah sikit...cantik juga bila siap....comel jer....ala tomey tomey.....bagus3x new experiece....macam2 bentuk rupanyer kuih tart ni kita boleh gubah ya.....hehehhe

Subjek yang akhir sekali ialah...Almond Flakes....alamakkkk!!! yang nie terbaek wok....Kak ELL suka yang nie..apa taknyer Badam sesaje tue....perghhh!!! terbaikkkkk!! Apa??? korang nak rasa....kalau nak rasa meh lerrrr datang kat umah Kak ELL nie....yang nie senang untuk dibuat...Sonang & Sodappp...hahahaha...


Nah!! akhir sekali Kak ELL combined kan kesemua 3 subjek yang Kak ELL belajar semalam..dan inilah hasilnye...dari tak tau buat jadi tau buat..tulah pentingnya belajar...lepas nie buleylah Kak ELL promosikan K...sape2 nak nanti boleylah contact Kak ELL ok...

Hope U Olllzzz Happy Viewing & Enjoy Reading.
   


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit