JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
TIPS TIPS BERCINTA...PHEWITTTTT!!!!!!
Thursday, 5 January 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!....Phewitttt!!! hari nie Kak ELL nak bg tipslah tentang cinta...oppssss bukan tips Kak ELL tapi tips orang...hehehehe...Kak ELL nie nak kongsi jerrr....masa bercinta memang bestkan...bak kata org2 yg tengah angau bercinta tue..."semua yg busuk jadi wangi..kentut U kentut I jugak"..kahkahkahkah (terguling guling gelak nie)....tapi bila dah bergaduh dah berpisah..Hah!!! macam2lah kutukan yg kuar kan..kan..kan...semuanyer yg buruk2 jer tentang pasangan kiteee..."kentut bau bangkailah"..mulut bau busuk bau longkanglah" dan macam2 lagi...kehkehkehkeh....heppppp2x...takmolah cenggini Kay...x baik tau dosaaaaaa....dosaaaaaa...

Woiiii!!!! Kak ELL cepatlah mana tips die...membebel jer dr tadi...buang masa betullah....org nak cepat nie ada 999 blog lg nak baca...hehehehehe.....ok2 jommmmmmm lahhh kita terjah kat bawah tue....nahhhh!!!!! baco bebenorrr lerrr..P LERRRR SCROLL DOWN ...TUNGGU APA LAGI!!!!!!




(nie gambar hiasan jer nie jgn tiru pulak tau)


Sekiranya kamu dapati diri mu menyintai seseorg yg tak membalas cintamu, jgnlah merasa tersisih. Tiada salahnya menyintai seseorg kerana cinta tak memilih utk singgah di hati seseorg.

Sekiranya kamu di cintai oleh seseorg yg tak kamu cintai, anggaplah ia satu penghormatan buat diri mu.. tapi kembali kan penghormatan tu dgn cara yg ikhlas & jujur. Jgn amik kesempatan & jgnlah melukakan.

Sekiranya kita bercinta dgn seseorg yg begitu menyintai diri kita & tiba2 cinta memilih utk pergi,tiada siapa yg harusdi persalahkan… relakanlah cinta tue pergi. Kerana setiap yg berlaku ader maksud yg
t’sembunyi & kita akan menyedari apabile masa silih berganti. Ingatlah bahawa jgn terlalu memilih cinta. Kerana cinta sendiri akan memilih utk singgah di hati sesiapa. Kamu hanya perlu menerima kehadiran cinta dgn segala misteri di dlmnya apabila ia dtg mengetuk pintu hati mu. Cinta sentiasa & selamanya akan menjadi misteri. Bersyukurlah kerana ianya pernah singgah di hati mu.. cinta itu anehh..

Hah!!! camner kome dah baca dah...rasa2nyer kome buley ke idak nie ngikutnyer....kalau buley ikut saranan tue ikutlah ya...bukannyer apa tuk kome jugak...tapi kalau kome rasa cam payah jer nak ikut...toksah lerrr ngikut ya...kome cer cari cer cari jalan penyelesaiannya sendiri ya...kome ikut kate hati kome jer lerrrr...ikut yg baik jer tau kalau bisikan hati suruh buat yg jahat jangan pulak kome turutkan....bahayeeeeeee....'

Akhirkata dari Kak ELL "BERCINTA ITU MENARIK, MANIS, MENGASYIKKAN...TAPI HARUSLAH KITA INGAT  YA...SETIAP PERCINTAAN ITU TAK SEMESTINYA BERAKHIR DENGAN PERKAHWINAN"....so pandai2 lah kita menerajui bahtera percintaan kita itu...kalau betul haluan yg dituju pasti akan sampai jua ke destinasinyer...INSYAALLAH.


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit