JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
MEMORI YANG USANG
Tuesday, 17 January 2012 0 Comment [s]


ASSALAMMUALAIKUM!! Selamat Pagi sume...wahhh!!! pagi betul Kak ELL dah masukkan entry hari nie..bukannyer apa tengah ada semangat nak main tekan2 butang huruf nie...hehehehehe...eleh yg korang pun sama gak pepagi lagi dah terjah umah Kak ELL ni apa cer??..hah!!!! korang nak skodeng hehhhhhh!!......takper2 jemputt lerrr masukkk ...

Hari nie Kak ELL nak flashback lah sikit buley...memandangkan hari nie hari jadi seseorang tue Kak ELL rasa mcm nak flashback jer...nak fast forward dah tak buley dah...kite falshback aje lah ya....huhuhuhu

Pernah suatu ketika dulu Kak ELL kenal dengan seseorang tue..budaknyer baik, hormat orang tua, sopan, caring, pendekkata oklah..perfecto.  So agak lama jugaklah Kak ELL kenal die..Kak ELL sayang jugaklah kat budak sorang nie..Kak ELL layan die sama dengan semua orang yang Kak ELL sayang..dah anggap mcm anak sendiri..(alamak!!! kantoiii).selalu gaklah budak nie datang lawat Kak ELL..kitaorang sume duk bercerite...makan2..bergelak ketawa..jenjalan2 pendekkata happy life lah pada ketika itu...(wahhh!!!! very the touching derrrr....


Tapi kini....(suasana bertukar hening seketika...hanya kedengaran lagu Anuar Zain jer yg berputar...."Ku tak percaya kita..Cinta tak harus memiliki..lalu mengapa?..hati terasa sakit)..huhuhuu....sambung balikkkkkk..........Tapi kini semuanyer tinggal kenangan...budak tue dah pergi...(bukan pergi mana dekat jer pun umah die)....hishhhhh!!! Kak ELL nie orang tgh sedeyyy baca cite die.. citelah betul2.....ok2...Kak ELL rewind balik lah yerrr...

Tapi kini semuanyer tinggal kenangan..budak tue dah pergi..die dah taknak kawan dah dengan kami semua..die nak tumpukan perhatian die sepenuhnyer pada pelajaran..die nak jadi orang berjaya dalam hidup die nak freedom...die nak...die nak...die nak....entahlah Kak ELL pun tak tau apa yg die nak....(sedey sambil merenung jauh keluar tingkap...fuyoooo....jauh tue!!... memanglah jauh sampai keluar tingkap kok setakat sampai kat tingkap jer nak wat perrr.. kan..kan..kan. )


Korang!!..korang!!...Kak ELL mintak mahap sesangat sebab sebenarnyer kan Kak ELL nak ucapkan SELAMAT HARIJADI YG KE 18 jer pada die...dan harapan Kak ELL semoga segala yg die impikan untuk masa depan die akan benar2 tercapai....crite2 kat atas tue sajer jer Kak ELL selitkan nak bagi korang sume gempakkksss sikit bila membacanyer....hahahahaha
Cehhh!!! buang masa aku jerrr baca...."HADOIIIII!!!  TERKONO DEN"......grrrrrrrr....

Huahauhuahua....Hope U Olllzzzzz enjoy reading ....STAY TUNED


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit