JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
LAGAK SI PHOTOGRAPHER
Wednesday, 11 January 2012 0 Comment [s]

Jom2 dengar crite Kak ELL jom...Suatu petang ketika berjalan jalan dikawasan taman perumahan...tetiba jer dari jauh nampak macam sesuatu yg begitu menarik skali untuk diambil gambar...apalagi si Mamat nie pun memfokuskan lensa kemeranya kearah objek tersebut....(kebetulan plak masa tue die tgh jenjalan makan hangin & terbawak lak kamera bersama)....hehehe poyosss betul lak kan...konon2 nak jadi potograper lah....apalagi jommmmmm!!!! kita terjah hasil gambar yg diambil jom....




Dari jauh...Alamakkkk!!!! awek lahhhh katenyer...pakai short & square pants tueeeeee...phewittttttt!!!!!...apalagi snapp...snapppp photo lerrrr....click..cluck...clock...tapi tak brapa nampakkan...jappp aku kena bagi zoom sikit nie..kate si Mamat.....




Hah!!!...cam dah nampak sikit dah...fullamak!! seksi a.k.a seksa dowh....nampak kaki die jer yg slim melim lagi putih gebu gitu....perghhhhhh!!! pandai dah nie rasanyer aku amek gambar candid...huhuhuhu (kembang kempis hidung dek terlalu bangga..konon2 pro lah dlm bidang potography....)..hehehehehe..
tapi takleh jadi nie...masih lagi kabur tak nampak....cer zoommm lagi cer zoommmm...oklah tanpa membuang masa lagi si Mamat pun terus memutar lensa dan nahhhh!!!! zooommmmmmmmm in....




Kahkahkhakah...nahhhhh amekkkkk ko....phewittttt!!!!! TERKONO DEN.....kahkahkahkahakah....taubat...taubat...taubat....lepas nie taknaklah amek gambar yg cenggini..fuhhh!!!sib baek lerrr aku tak keja awekkk tue....kahakhakahkah


Tulah ko nie Mamat laen kali ce buat keja yg mendatangkan faedah sikit...ce amek gambar yg buley mendatangkan hasil nie tak pantang nampak benda2 yg menjolok mata mesti ko ghairah nak shoot photo....leter Kak ELL...kan dah KONO PADAN....hehehehe



Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit