JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
HADIAH PINTU????
Wednesday, 18 January 2012 0 Comment [s]



ASSALAMMUALAIKUM!!!...Morning everyone!!...wahhh!!! pepagi lagi dah speaking London Kak ELL nie mesti dah lama tak makan belacan nie....hahahahaha...korang sume camner sehat...Kak ELL alhamdulillah sentiasa sehat..Amin.

Hari nie Kak ELL nak berbisik bisiklah ngan korang sume....shhhhhhhh!!! takmo cakap kuat2 tau nanti orang dengar...nie antara kita ngan kita jer K...hehehehe......ishhhhhh!!! Kak ELL takmolah bisik2..dosa tau..kang lain yg Kak ELL bisik lain pulak yg kuarnyer kan..kan..kan....oklah "Lets straight to the point".....

Sebenarnyer pun bukannyer apa...adalah anak kawan Kak ELL tue Si MARKONAH (bukan nama sebenar) tue nak bertunang minggu nie...Kak ELL happy sesangat tuk die...akhirnyer die kecapi juga hari2 yg gumbira setelah begitu byk cabaran yg dilalui...tahniah ya buat si MARKONAH dan keluarga.....(sambil kesat airmata ku yg meleleh...huhuhuhuhu...aikkkk!!! org lain yg nak bertunang Kak ELL pulak yg touching nie knapa???)

Yalah Kak ELL happy ler sesangat...sebab si MARKONAH yg bertunang ...tapi Kak ELL yg masyukkkkkk....hehehehe...shhhhhhhh!!!! Kak ELL dapat tempahan tuk buat "HADIAH PINTU"???????.....kahkahkahkahkah...tak tahan Kak ELL tengok muka korang sume yg senget semacam jer....."HADIAH PINTU" sebenarnyer "DOOR GIFT" lah.....

TETIBA....tet tek tut....tet tek tut....notification BB Kak ELL berbunyi lah pulakkksss....


Markonah:    Woiiii!!!! Kak ELL dah siap ker belom Hadiah Pintu tue??..(si Markonah mengeluarkan huruf2 kat dinding FB Kak ELL)...siap buley buat entry baru kat blog nie....

Kak ELL:    Alamak!!!! si MARKONAH sudah mari umah Kak ELL lah pepagi buta nie...Kak ELL ingatkan die masih kat dalam bas lagi pegi keje...huhuhuhu....lalu Kak ELL pun jawab lerrr....
"Alah KONAH...Kak ELL dah siapkan lah...tinggal nak lekatkan bunga jer lagi...tapi kok ko nak cepat Kak ELL bagi jer lerrr...kotak yg takde bunga nie pastu ko lekatlah sendiri....hehehehehe



Markonah:...alah Kak ELL nie orang tanyer jer lah...tu pun nak merajuk...oklah Kak ELL sayang...Kak ELL jer ler yang buat kasi habis hehhh...nanti hari sabtu Konah amek....hehehehe...opppsss!!! Kak ELL.. KONAH nak tengok contoh yg dah siap buley tak???...
Kak ELL:  boley....jap2 Kak ELL upload ye....


Kak ELL:  hah!! KONAH yang nie tuk para2 jemputan ko...termasuklah sedara mara..kengkawan..ex boypren ko kok datang...hehehehe

Kak ELL:  Yang nie pulak tuk jemputan pihak belah lelaki....ada 4 jenis bunga semuanyer..konsep tetap sama x lari..pink purple
Markonah:  Apasal lak bunga die lain2 Kak ELL....
Kak ELL:...memey ar...saje jer Kak ELL bagi kelainan sikit..supaya orang tengok tak boring...(sebenornyer mata aku yg dah berpinar tengok bunga yg sama jerr...aku lerr tue yg memandai mandai letak mcm2 bunga..ishhhhh!!! KONAH bukannyer tau...bisik hatiku....kehkehkeh).
Markonah:   oklah Kak ELL CUNNNNNN!!!  toceh toceh....roopa nandrik. ...dah tak sabor dah nie nak bertunang...hehehehe (terus offline)
Kak ELL:  Hai!!!! si KONAH nie dah kena sampuk dengan hantu pintu ke apa...siap cakap cina & tamil lagi...tulah bertunang lagi masa raya cina...kan dah kena sampuk dah....hehehehe...ragam orang nak bertunang camtulah..excited dowh!.......apa2 pun I'M HAPPY FOR U KONAH...YOU TWO ARE THE PERFECT PAIRS! CONGRATULATION ON UR ENGAGEMENT KONAH I'M GLAD U HAVE FOUND LOVE IN EACH OTHER. WISHING U ALL THE JOY AND LUCK FOR THE FUTURE.....LUVS from Kak ELL





Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit