JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
COTI2 DI KG JER...
Tuesday, 3 January 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!. Dah lamalah pulak rasanyer tak mengepos entry baru kat blog nie..."takde cite ker Kak ELL???"....haishhhhhh!!! apalak takde cite lak...nie Kak ELL nak start cite la nie...hehehehe...jom kite baca  jom...


2-3 hari yg lepas Kak ELL pg makan hangin lah...alahhh bukan g mana2 pun makan hangin kat Kg jer...hehehe..kat Kg buat masa nie adalah musim buah2an tempatan durian, rambutan, rambutan, durian....aikkk 2 jenis jer ker??? bunyiknyer macam banyokkkk...kehkehkeh saje jer Kak ELL ulang2 biar nampak byk sikit..padahal dua jenis jer....oklah dapatlah jugak Kak ELL rasa walaupun tak byk kan..kan..kan..



Hah!!! nielah die buah2an yg Kak ELL makan...nie sore pun dah nak naik serak dah nie hah...testtt..testtt...test...rasa macam nak demam lah pulaksss...so nasihat Kak ELL korang jangan makan byk2 K..takut jadi mcm Kak ELL...huhuhu...



Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit