JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
HAPPY DOWH SKOLAH
Wednesday, 4 January 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!...Kak ELL nak skodeng kejaplah bebudakkks skolah...hari nie bermulalah episode pertama dalam diari hidup anak2, adik2 yg bersekolah..apalah agaknyer ya perasaan mereka..suke..gementar..bosan..malas...hisshhhhh!!! macam2 lah perasaan yg kuar hari nie...maklumlah dah sronok bercuti...sebulan setengah tue relekkkksss kat umahhhhh....wahhhh!!!! sronok korang ya.....


So bagi mereka2 yg masih bersekolah tue..harap korang teruskan lah skolah tue sampai ke penghujungnyer ya...jangan malas2 k..kena semangat sikit...sekolah nie tak lama..tapi ilmu yg kita nak gunakan tue lama..sampai ke tua dik....hehehehehe...


Skolah nie sronok dik..masa skolahlah kita ada ramai kawan..bila dah tak skolah nanti hah!! baru korang akan terasa sunyi sesangat...manalah peginyer kawan2 kita...sebab semuanyer dah buat hal masing & membawa diri merantau entah kemana....masa re-union nanti barulah korang jumpa balik...itupun ntah bilalah tahunnyer....mesti masa jumpa nanti adalah pulak yg dah berkeluarga....


Alamakkkk!!!! tetiba jer Kak ELL rasa rindulah kat kengkawan skolah...shhhhhhhhh!!!!! apalah khabar agaknyer ya boypren masa skolah??....kehkehkehkeh.....


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit