JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
AKTOR "HOT" 2012
Monday, 9 January 2012 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!...Wahh!! lama betulkan Kak ELL bercoti...coti2 tenangkan fikiran.  Hah!! korang nak tau tak hari nie Kak ELL ada entry baru yg nak dikongsikan dengan korang sume...nie mesti korang suka...sbb Kak ELL pun suka sangat kat dia...hehehe..gedikss kan Kak ELL nie...


Adalah hari tue kat kawasan rumah Kak ELL nie diaorang wat karnival Satu Malaysia..so adalah PM dan pengikut2nyer datang bagi ceramah sikit tentang apa ntah..Kak ELL pun bukannyer dengar sangat hari tue..sbb Kak ELL amek port kat tempat lain...cissss!!! tak buley harap punyer rakyat...kehkehkeh...


Masa2 jalan2 kat karnival tue adalah Kak ELL tersinggah lak kat booth FINAS nie..tup2 kebetulan ada lak 2 org artis kat situ...korang nak tau sape tak????....sape lagi Kak ELL jumpa Fizo Omar & Saheizy Sam lerrrrr...berderau darah Kak ELL...wowowowowowo!!!! encemmmmmmnyerrrr.......


Pastu org2 kat FINAS tue pun buatlah pengumuman  kalau ada sape2 yg nak amek gambar ker nak sign autograph ker buleylah lakukannyer sekarang sementara tunggu si Adi Putra yg tak sampai2 lagi sbb sesat....aduhhh!!! knapa tak call Kak ELL..buleylah Kak ELL jemput.....(macamlah die kenal Kak ELL kan kan kan...perasan) hehehhehe.....apalagi tanpa membuang masa Kak ELL pun suruhlah die sign...korang nak tengok takkkkk????  

sib baek Kak ELL dapat satu poster yg diorang sibuk dok sign nie..ala poster Adnan Sempit 2..tayangan 22 febuary 2012 nanti...



Hah!!!! nielah yg Kak ELL dapat hari tue...singnature diorang...amacam besttt takkkk...signature frm Adi Putra, Saheizy Sam & Fizo Omar...perghhhhh tak tido malam Kak ELL asyik menatap signature2 diorang nie...hehehehe...

oklah nanti Kak ELL sambung lagi kat next entry ya...sbb entry nie dah terlalu panjang lah...kang mesti korang tak baca punyer....tengok2lah yg nie dulu K...nanti Kak ELL upload lak video nyanyian Adi Putra secara acoustic lagu Tentang Dhia & Single terbaru Adi Putra...exclusive dr Kak ELL video shoot....hehehhehe....tungguuuuuu!!!!!!!!!!!!!!




Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit