JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
SATU PAGI DI KEDAI CD
Friday, 16 December 2011 0 Comment [s]


Suatu pagi kak ELL di kedai CD....

Kak ELL: Morning tokey...(soklan cover line..sbb org ramai nie) itu melayu rindu rindu punyar 
story adakah?

Tokey: Ala....apa celite U mau?...U sini mali lengok...sini ala myk maaa....

Kak ELL: (apalagi tanpa membuang mase..kak ELL pun pg lah kat tmpt yg die tunjukkan  
tue)....Ayo!!!! tokey ini celite sulah manyak lama punyar...ini olang sulah talak tengok maaa....

Tokey: Owh itu mcm ka....habit apa celita U cali...?

Kak ELL: Itu celite sikalang main wayang sana...itu OMBAK RINDU ada kah?

Tokey:  Apa lindu OMAKKK LINDU kah?

Kak ELL: Sabor jer lerrr tokey nie...kang aku hayun kan tangan aku kang...hehehehehe...sabor 
kak ELL .. saborrrr....

Tokey: Itu celite hah wa ingat taun lepan balu ada...sikalang lagi sana wayang ala mainkan...U 
pg sana tengok lulu lah.... 

Kak ELL: Bukan apa tokey wa ingat kalau sudah ada wa mau beli...sana rumah boley tengok maa 
sambil tido2..

Tokey: Aya itu macam kah? lu lagi mau titun lagi mau lengok celita kah?

Kak ELL: Eh sudahlah tokey..banyaklah ko punyer songgeh....wa sikalang pg sana wayang tengok 
lg bagus sambil berlalu....hissshhhh mcm nie punyer tokey pun ada...adoiiiiiiii!!!!! tak pasal2  berombak + hangin puting beliung jer kak ELL hari nie....grrrrrrrrr.....hehehehehe


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit