JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
TENGOK WAYANG LERRRRR.....OMBAK RINDU
Thursday, 8 December 2011 2 Comment [s]



Semalam kak ELL dah bertungkus lumus menyiapkan order cup cakes...hari nie kak ELL nak lepaksss lak..kak ELL nak p tgk wayang...cite OMBAK RINDU...my favourite actor berlakon tue...sape lagi klu bukan Aaron Aziz...Mr husben takde so kak ELL pg ngan anak2 jer lah...hishhh mana buley miss minat giler tu kat die....shhhhhhhh minat die sebagai pelakon jer....hehehehe...
Nasib baeklah kak ELL dapat booking...tue pun kak ELL book yg couple seat punyer sbb seat yg biasa dah penuh...perghhh kul 11.20 pagi punyer pun penuh...maklumlah coti sekolah kan...
Orang kata cite nyer sedey..diorang pesan dok bawak tisu...tapi kak ELL pg bwk towel...manalah tau kan kok iya2 benor menangis nyer nanti kat dlm panggung tue...drpd bwk tisu sekotak baik kak ELL bwk towel...kalau lencon kang buleylah lagi kak ELL perah...kan..kan..kan...
Ok kak ELL pg tgk cite tue dulu...nanti apa kisahnyer kak ELL kat dlm panggung & jalan crite tue best ke tak..kak ELL update kat blog nie ya...stay tuned.


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit