JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
NOVEL TERKINI
Friday, 23 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!...Sekarang nie Kak ELL tengah baca novel "Ingat Janji Kita"...nielah die novelnyer yg kat bawah nie..dah hampir habislah jugak Kak ELL baca...makin lama makin menarik...tue yg cepat habis tue...jom Kak ELL ceritakan sikit kisahnyer...jommmm!!!!


Cerita die mengisahkan tentang seorang perempuan yg berperwatakan lelaki...die tak tomboy cuma keadaan yg memaksa die berperwatakan seperti itu...berkawan dengan lelaki..bersikap seperti lelaki..bercakap bahasa pun kau kau aku aku..mcm lelaki lah semuanyer...tapi dalam kasar2 tue ada juga perasaan naluri seorang perempuan...menangis..menaruh harapan..ingin disayangi...mcm kata si SAHEIZY SAM tue apa.."Dalam Hati Ada Taman"...hah lebih kurang mcm tue lerrr...hehehehehe


Si Adi (atau nama sebenarnyer Adinida) nie seorang anak yg dipungut oleh makchiknyer (sipenjaga) sejak dari kecil lagi..kehidupannyer diseksa oleh makchiknyer...dikasari setiap hari dari kecil sehinggalah dewasa...die sedikitpun tidak pernah melawan atau membantah cakap makchiknyer...


Dalam menjalani liku2 kehidupan die adalah berkenalan dgn seorang jejaka nie yg bernama Raimi..die anggap Raimi nie sebagai teman karibnyer...lama2 kelamaan die jatuh cinta pada Raimi tapi tanpa pengetahuan si Raimi nie...sehinggalah pada suatu ketika rahsianyer terbongkar....jeng..jeng..jeng...hah!! disitulah bermulanyer detik2 yg mencemaskan rahsie si Adi yg selama ini berperwatakan lelaki itu sebenarnyer adalahg perempuan sudah terbongkar..panas sudah ini crite..huhhhh!!!! bestttttt...hurmmmm kalau nak tau kisah selanjutnyer kenalah beli & baca novel nie ya...kang Kak ELL crite kang maun sampai hang komputer korang tue karang dek panjangnyer bercerita...kehkehkeh...So pg kedai tue cepat cari novel nie....k...Adios...ASSALAMMUALAIKUM!!!..


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit