JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
New biz on the block
Thursday, 1 December 2011 0 Comment [s]



Assalammualaikum semua...terimakasih kerana sudi bertandang ke blog Kak ELL...maklumlah rumah baru siap..perabot pun tak byk lagi..tapi takpelah jemputlah masuk...meh Kak ELL hidangkan dengan sajian terkini k...Sajian terkini baru jer nak mencuba cuba wat biznez nie door gift tuk adik2 kita yg nak meraikan hari gumbira mereka...mula2 tue saje2 jer nak wat tuk anak buah..beli tue beli nie..cuba tue cuba nie..tup2 jadilah pulak....terus die menjadi sesuatu yg amat menyeronokkan..pastu pikir punyer pikir...renung punyer renung...hah apa salahnyer kak ELL mencuba tuk wat biz nie....


setakat nie biz nie jalan tuk kaum keluarga sendiri jer lah dulu...tapi sekarang nie rasa mcm nak mengembangkan sayap lah pulak...itupun kalau ada yang menempahnyer...alah apa kata orang tue...kita cubalah buat secara kecil kecilan dulu...nanti lama2 kalau rajin & berusaha dengan bersungguh sungguh barulah boleh kembang sayap nie kan....


Nie pun tgh sibuk dok cari idea lagi apa nak buat tuk penuhkan ruang blog nie...nanti Kak ELL buat hidangan yg lain pastu kak ELL update ya....tunggu tau kesinambungan hidangan dr blog nie.....hehehehehe...tungguuuuuuuuu......


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit