JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Lolipop Coklat warna warni
Monday, 5 December 2011 1 Comment [s]

Tu dia!!! coklat lolipop tuk bezday boy kita dah siap..kang lepas zohor kang kak ELL buleylah p deliver...lepas asar kang buleylah start bezday tue ya Farhan..amacam nampak ceria tak coklat lolipop kak ELL nie...ada gambar bunga2 cinta lagi...mould gambar2 kartun belum ada lagi lah tue yg kak ELL buat gmbr bunga2 tue...dah mama die kata tak kisah asalkan coklat lolipop...apalagi kak ELL pun blasah lah...hehehehe.. senang sikit dapat customer yg cenggini...tak byk songeh daaaaa....janji die puas hati & kak ELL pun janji masyukkkkkk...Alhamdulillah...opppssss!!!! jap jap...coklat nie ada perasa tau..yg pink tue rasa mcm strawberry milk, yg purple tue rasa blueberry, yg oren tue rasa oren milk, yg putih ntue dah tentulah rasa coklat milk, dan yg coklat tue rasa coklat lerrrr...semua coklat nie kak ELL dah test taste...coklat die sume very the rich daaaa...adoiiii!!!! bertambah tambah hussss semangat lagi lerr badan kak ELL nie......hehehehe


Hah nie lah die Coklat Lolipop yg kak ELL buat tadi tuk bezday dak Farhan Aiman tue...hehehehe

Hah yg nie kak ELL dah siap packing kan..tuk kengkawan die bwk blk....

Nah!! yg nie tuk kak ELL promote...tuk korang tgk dr dekat..manalah taukan kok ada yg berkenan...

Yg nie kak ELL wrap dengan coklat wrapping...macam2 warna ada..

yg nie tuk kawan2 mama si Farhan Aiman...saje jer kak ELL bg yg kaler2 biar ceria sikit....


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit