JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Lepak2 day
Tuesday, 6 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!...Hari nie kak ELL takde benda nak buat...so kak ELL layan ajelah blog sape2 yg kak ELL tersinggah...mcm2 crite yg kak ELL jumpa..ada yg klaka..ada yg sedang mengamuk..ade yg sedey...pendek kata macam2 ada...panjang kata...tak tertaip kak ELL sebab panjang sesangat...hehehehe...best jugak sesekali layan blog orang nie...ada byk jugak yg kak ELL follow...tapi kak ELL takdelah mcm abg Salleh Yaakob tue bergoyang I follow I follow...kak ELL duduk jer tangan & jejari jer yg klik klik I follow I follow...hehehehehe...
Memandangkan byk juga blog2 yg kak ELL dah jelajah, kak ELL rasa nak relek jap & nak p sambung baca novel pulak...tadi kak ELL baru jer p beli sebuah novel hasil karya Aisya Sofea..crite berjudul "Masih Setia"..kak ELL baca sinopsis novel nie mcm sronok jer...nie yg wat semangat nak mulakan pembacaan nie...ooopppssss meh kak ELL bagi tips mcm mana nak bagi lg best & bagi lebih feeling bila kita baca novel...apa susah..kita bayangkan jer watak utama dlm novel tue dgn pelakon kesukaan kita...mcm kak ELL kak Ell suka bayangkan Aaron Aziz jer bila membaca...perghhh dasyhat sungguh kan Kak ELL nie....hahahahahhaa...(saje jer gurau2)....kesian kat korang sume kan baca jer apa yg kak ELL tuliskan!... takper2 nanti kak ELL dah habis baca kak ELL critekan ya...(bila lah agaknyer habis baca novel tue???...) hehehehe
Apa2 pun trima kasih ya kerana sudi singgah diruangan kak ELL nie...takde apa yg istimewa pun just duduk lepak2 & borak2 kosong jer...but at least kak ELL happy lah dapat catitkan apa yg kak ELL rasa untuk hari nie...oklah masa rehat kak ELL pun dah sampai...kak ELL nak CHECK KI DOUT dulu lah ya...nanti ada hidangan baru & crite baru kak ELL akan conteng2 dinding nie lagi ya....ok semua selamat bergumbira & ASSALAMMUALAIKUM!..


Labels:



Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit