JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
LAYAN CERITA KOREA
Sunday, 18 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!...Hari nie kak ELL tak pg mana2..kak ELL duk umah jer..pastu tak tau lah pulak apa nak buat so kak ELL layanlah crite korea yg berjudul Mackerel Run...best crite nie...apa taknyer..hero Korea favourite kak ELL yg berlakon si Lee Min Ho. tue...(mak aiii hafal nama die)...hehehehe..
korang dah tgk lom?..kalau belom hah pg cari kat kedai CD tue mesti ada ataupun download aje kat internet tue..hah pastu duduk lerr korang mengadap kat situ...

Nie die cover DVD die...cerite mengisahkan pelajar kolej...ala lebih kurang sama macam crite BOF...tp bagi kak ELL jalan cerite & barisan pelakon crite BOF lagi gempak kot...hehehe
Alamak!!! terasa mcm nak tgk lagi jer cite tue...hehehhe...nanti2 lah crite yg kat atas tue pun tak habis lagi...ada lagi 3 episode...kejap lagi kak ELL sambung lah balik...
oklah tue saja yg kak ELL nak update..and now kak ELL nak make a move nak p sambung blk episode yg seterusnyer.....see U soon....ta..ta..ta...ASSALAMUALAIKUM!!.


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit