JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
LAPPY WAT PERANGAI
Friday, 30 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!...Grrrrrrrrr....geram betul lak Kak ELL hari nie....lappy tetiba jer wat perangai...takleh connect internet guna WIFI jarak jauh kena guna WIFI jarak dekat...huhuhu...habislah Kak ELL camnie nak guna apa lah pulak pas nie..."ko nie lappy byk hal lah"..Kak ELL tengah byk cite nak cerrr nie...takkanlah Kak ELL nak kena diri sebelah table top tue pulak...Kak ELL baru jer ingat nak duk atas katil sambil taip2...lurus2 kan badan yg dr tadi asyik dok bengkok jer kan..kan..kan...kehkehkeh...

Adoiiii!!!! sakit sakit...buley kejang kaki Kak ELL kok camnie selalu...kang tang kaki jer pulak yg slim tang pinggang ke atas gemmssssss....hehehehe
takpelah minat berblog punyer pasal Kak ELL redah jugaklah nak wat camner...kang takde pulak post2 baru...

Ok lah memandangkan masa dah time..Kak ELL dah terasa penatlah pulak..nak p rebah2 kan kepala dan luruskan apa2 yg patut kejap lah ..nanti bila Kak ELL dapat idea baru nak tulis apa..barulah kita jumpa balik yeee...


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit