JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
KISAH SEMALAM MASIH BEROMBAK
Friday, 9 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!..hari nie kak ELL tak g mana2...sbb semalam kak ELL dah kuar sehari suntuk...habis sume kak ELL dah jelajah kat shopping mall tue...so hari nie kaki kak ELL dah kejang..apalagi duk umah jer lerrr...(sambung baca novel yg melambak tue)...hehehehe.
Meh sini kak ELL citekan apa yg terjadi semalam k...semasa dipanggung wayang..akibat terlalu excited sgt nak tgk Ombak Rindu..sampai lupa nak beratur..main redah jer semalam...haishhhh terok betul lak rasenyer...tp sib baek lah diorang sume sporting...'masuklah kak ELL' kata depa..klu sorang takpelah jugak nie 4 org....(potong que betul mak temah nie)...hehehehe..anyway thanks to them ok...
Masuk punyer masuk orang dah penuh tue...majoroti sumenyer pompuan & makchik2..(aikkk aku nie bukan makchik ker..perasan mudalah tue sbbkan Aaron Aziz punyer pasal..hehehe)... ramai mmg ramai semalam,  siap ada yg pakai tongkat lagi..semangat Aaron Aziz ler tue...adoiiii makchik..minat kat Aaron Aziz ker makchik...tp x pelah kan setakat minat jer,  nak wat menantu pun dah tak leh dah...hahaha
Perghhhh!!! yg best tue kak ELL siap duk bersila sambil ngereng gitu...almaklumlah dapat duk tepi dinding...sendeng habislah kak ELL kat tepi tue...senang nak over feeling pun org tak nampak..dinding jer yg nampak...slalu org cakap ngan dindingkan...tapi kali nie kak ELL feeling ngan dinding....hahahahaha...hah amek ko kali nie baru betul...hahahaha.....ade aku kisahhhhh!!!!!
Ombak Rindu bagi kak ELL mmg crite cinta yg terbaeklah buat masa nie...Mengisahkan pasangan kekasih yg tertekan dengan kehendak keluarga..mereka bertemu dan akhirnyer bercinta..diolah ,dilakonkan & dengan iringan lagu OST die yg begitu menyusuk kelebu...budak2 rock kata apa tue " buley tangkap leleh" hah semua tue digabungkan dgn begitu baek skali...I LIKEEEEEEE....mmg best sangat..kak ELL raselah kan  kok kak ELL baca novel die pun kak ELL buley nangis nie...kak ELL kan over the feeling sikit...best mmg puas giler tgk crite tue semalam...concentrate habis..feeling pun yer jugak...lagi2 pulak tue kan Abg Aaron kite yg berlakon...lakonan yg mantap..lakonan keras hati die..baran die..romantis die sumenyer complete, perfecto...cukup meninggalkan kesanlah bak kate org tue...begitulah jugak dgn actress wanita...expecially Maya Karin...watak kg tue mmg hidup dlm diri die...muke die mmg kesian jer bile tgk...thumbs up to both of them,  hero & heroin Malaya (kak ELL jer yg kata)...besttttt..5*****.
Ok kak ELL dah critekan sikit2 kalau nak tahu selanjutnye kenalah pg tgk...nanti kang korang dah tak excited lagi kang nak pg sbb dh tahu crite...hehehehe...kak ELL dah tak sabar nie nak tgg DVD die kuar nak beli tuk dijadikan collection Malay Movie....k lah..bg mereka2 yg nak pg menonton tue Selamat Menonton & Enjoyyyyyy!!!!!....ASSALAMMMUALAIKUM!


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit