JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
KISAH GERAM YG TERLAMPAU...
Tuesday, 27 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!...Wah!!..mana Kak ELL pergi nie...tak post blog pun??...(hehehe perasan sendiri konon ada orang tanyalah)...takpe korang tak tanya pun Kak ELL nak cerita jugak..semalam Kak ELL takde kat umah..Kak ELL ada hal yg nak diuruskan...hal masa depan seseorang...ooppsss..Kak ELL hari nie sebenarnya nak cerita tentang drama TV3 Tentang Dhia...tak bestlah nak kutuk sensorang..crite kat sini baru best...baru dapat lepaskan perasan geram tue..kan..kan..kan..


Ishhhh.. Ishhhh..korang nak tau tak..episode hari nie kan betul2 buat Kak ELL hilang sabar..rasa  benci yg membuak buak betul pada Mummy si Zikir tue & si Zikir tue yg cepat sangat nak percaya cakap Mummy die tue..si Zikir tue tak reti ker nak siasat dulu..main percaya jer ...padahal dah lama kawin tue..die sepatutnyer dah kenal siapa isteri die...sian kat Dhia kan...


Hah nie Kak ELL ada sikitlah info tentang sinopsis Episode akan datang ...Si Dhia kena ngadap Nenek Zikir..Nenek die pulak suruh Dhia pilih antara satu..samada nak diceraikan ke atau hidup bermadu atas alasan tidak mempunyai zuriat...(sukelah tue Mummy si Zikir berjaya jugak hajat die nak jodohkan si Rose tue dgn Zikir).....adoiiiii!!!! bagi Kak ELL lah kan dua2nyer amatlah menyakitkan...ade ker macam tue disuruhnyer buat pilihan...kalau dah tak suka lepaskan ajalah takyah dah nak seksa si Dhia tue...kesian die...huhuhuhu... sedeynyer bila teringatkan Dhia..dah lah hidupnya sebatang kara..ada suami dah tak percayakan dia lagi..kemanalah dhia nak pergi lepas nie...tak sabarlah pulak Kak ELL nak tunggu sambungannyr esok...huh!!!....lagi satu bilalah pulak agaknyer Mummy si Zikir nie nak insaf nyeee punnnnnn.....(hah!!!! barulah lega sikit hati Kak ELL nie....)


Apa2 pun jom sama2 kita saksikan sambungan esok k....See U again tomorrow...INSYAALLAH..
ASSALAMMUALAIKUM.


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit