JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
I"m waiting...waiting outside the lines....
Friday, 2 December 2011 0 Comment [s]

Assalammualaikum..Wah hari nie kak ELL rasa penatlah pulakss menulis nulis..tulis apa ntah kak ELL pun tak tau...hehehehe...amacam korang sume rasa best tak melawat umah kak ELL yg dah mula ada perabot nie...ok ok ajelah kan...kak ELL sibuk sikitlah hari nie..byk benda yg nak diuruskan...tp takpe esok kak ELL rasa kak ELL nak buat satu lagi hidangan...nanti kak ELL upload ya...macammana dengan korang taknak kongsi2 idea dgn kak ELL ker???...Meh ler kongsi..nanti kita buley lah tukar2 gambor & cadangan macammana nak penuhkan umah kite nie k...tentang biz yg kak ELL jalankan nie...kalau ada yg berminat nak wat tempahan kak ELL orait jer...jgn lupa ya inbox...inbox..msg..msg..kak ELL k...luv U ollzzzz....bye...Assalammualaikum jumpa lagi...


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit