JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
DUA ACTOR MACHO IDAMAN MALAYA
Friday, 30 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!! Masa meronda ronda kat FB..kwn Kak ELL ada lah pulak post gambar si Abang Macho kita nie Aaron Aziz...perghhh!!! hencem gilerrr kan..kan..kan..Kak ELL baru jer nak terlelap sekali BB bunyik daaa...tgk2 muka Abg encemmm nie kuar...apalagi terus terbangun Kak ELL....kehkehkeh...apalagi uploadlah gambar nie kat sini...korang pun apalagi jom ar coci mate....coci mate jer tau jgn lebey2 K....


oppppssssss!!! japppppp....ada sorang lagi lah hero yg Kak ELL suke...nak tau sape tak...Hah!!! p lah tgk kat bawah tue...yg nie baru jer habis kite tengok cite dia kat TV3...terasa rindulah pulak kat lakonan si Abg Zikir kita yg cool nie....kan.. kan...kan......adoiiii!!!!.



Perghhh!!!! sorang lagi hero idaman Malaya...Kak ELL memang minat dua2 hero nie bila berlakon..mantoppp beb...romantis habis diorang2 nie bila berlakon...cair dibuatnyer....(air batu kat dlm cawan tue yg cair sbb tak minum2 bila tgk dua org nie kuar kat TB)....hahahaha...sabor jer lerrrr...

Apa2 pun kita buley minat kat diorang sebagai pelakon jer K..hangpa p sana gigit jari no...nak wat lagu mana sbb dua2 abang nie dah ada yg punyer....melepaslah hangpa sume...huhuhuhu...carik ajer lerr yg lain...serupa tang hidung pun  takper no...hahahahaha

oppppsssss....hangpa sume jangan dok lupa kat cek bila hanpa dah jumpa orang yg serupa depa...hangpa kena tunjukkan kat cek...cek nak nilaikan sesuai ka tidak depa dengan hangpa...kahkahkah...

Ade2 ajer lah kan Kak ELL nie...lawak penghujung tahun lah katakan...oklah see U allzzz in my next entry k...luv U allzzzz...ASSALAMMUALAIKUM!!!





Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit