JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
JALAN JALAN COCI MATE
Tuesday, 20 December 2011 0 Comment [s]


ASSALAMMUALAIKUM!!!!...Semalam Kak ELL pegi jenjalan kat AEON Rawang yg baru opening tue..perghhhh pepagi subuh lagi (makkk aiii, semangat gitu) Kak ELL dah sampai...oklah takdelah jauh sangat dr rumah Kak ELL dlm 20 minit jer dh sampai...jalan pun clear x jam...tp tak taulah kalau pegi masa weekend....ok jom sambung cite blk.......

Sesampai jer Kak ELL kat sana Kak ELL tgk org dah mula dah berkerumun kat kedua dua entrance AEON tue... perghhhhh!!!! Dasyattttttt  betollah....diorang nie tak koje ker???? Pepagi dah beratur nie????......Apa diorang nak beli kat AEON nie (hehehe cakap orang jer lebih...yg Kak ELL tue pun sama beratur tue nak wat apa gak kann...kannn...kannnnn...)......


Tunggu punyer tunggu akhirnyer terbukak lah jugak pintu AEON tue....GEDEGANGGG!!!!!!....(dh mcm pintu gua cite ALIBABA lah pulak...punyalah kuat bunyik nyer...apalagi berdezupppp la org masuk, termasuklah Kak ELL nie...hah masukkkk....masukkkk....masukkkkkk
Masuk punyer masuk.....sekali GULPPPPPPPPP!!!!! (tertelan air liur lah pulak) makkk aiiiii besarnyerrrrrr...canteqnyerrrrr...bestnyerrrrrr.....WOW!!!



Dah penat Kak ELL tawap satu building tue apalagi tetiba perut berkeriut lah pulak minta diisi...memang masa nak pegi tadipun Kak ELL tak breakfast...konon nak makan kat AEON lerr...tue yg skip breakfast tue...hehehe...tanpa membuang masa lagi Kak ELL terus ke Food Court die kat ELL terus menjamu selra dulu sebelum Kak ELL meneruskan misi merayau & coci mate gitu...

Selesai jer makan...Kak ELL ternampak yg ini lah pulak...nak masuk kang nak tengok cite???...nak duduk kat mana??? buntulah fikiran Kak ELL sekejap masa tue....nak tau kenapa tak???....jeng..jeng...jeng...sbb die tak bukak lagi lerrrrrr.....cehhhhh!!!! saje jer kan Kak ELL nie suke bagi gempakkssssss.....kehkehkeh....


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit