JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
DEMAM RAJA LAWAK
Saturday, 24 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!...kisah seterusnyer dari Kak ELL kali nie..tentang Raja Lawak Musim Ke6 pulak...Maharaja Lawak Mega dah nak habis dah...tup2 Raja Lawak pulak ganti...nie sume ditayangkan kat Astro Warna..tak sabar nak tengok nie...Kak ELL ni sebenarnyer tak sabar nak tengok macamana "JOBO" nyer diorang nie buat lawak....ALAMAK!!!!!!!!!!...terkuar lak bahasa "Nogori Den"...hahahahaha....JOBO tue sebenarnyer mcm OVER lah....hehehhee...ok jom sambung lagi..hishhhh Kak ELL nie suke tau kona2 (corner)....
ok kat bawah nie Kak ELL masukkan muka2 baru yg akan menyertai rancangan tue nanti...jom kita belek2 jommmm!!!!



Nielah die 12 Finalis terbaik yang terpilih adalah kumpulan Zero, Kumpulan SKEMA, Kumpulan CUIT, Kumpula 2YOL, Kumpulan GMAN, Kumpulan ALBOB, Kumpulan SHIRO, Kumpulan RIKI, Kumpulan SELAK, Kumpulan KETUPAT, Kumpulan KING serta satu-satunya peserta solo iaitu, KODAN....TUNGGUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Oppssss siapakah pengacaranyer...siapakah cikgu2nyer....jom kita renungkan pulak gambar kat bawah nie k....


Yeay!!!...Kak ELL suke....JOZAN masih lagi dikekalkan sebagai pengacara rancangan yg hot nie...manakala Angah,Tokey & Yus dilantik sebagai Cif Kecik yg akan memantau kesemua 12 finalis tue....wahhhh!!! strategi baru nie....

Aikkkkkk!!!!! ada Ahmad Idham lah pulak.....Ahmad Idham tue pulak dilantik sebagai Cif Besar...tugasan die pulak memantau si Cig Kecik nie samada mereka menjalankan tugas dengan baik ke tak & juga memantau kesemua para peserta....fuhhhhhh dah mcm marketing Astro lah pulak Kak ELL nie....promote habis...hehehehehe....takpe2 minat punyer pasal....oklah mari kita sama2 nantikan rancangan ini bersiaran pada setiap hari Jumaat, 10 malam bermula 13 Januari 2012 secara eksklusif di Astro Warna menerusi saluran 132 dalam pakej Mustika. k..SELAMAT MENONTON...


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit