JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
DOAKAN KEBAHAGIAAN MEREKA
Saturday, 24 December 2011 1 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!...Entry Kak ELL hari nie...tentang artis...nak tau sape..hah korang tengok ajelah kat bawah nie...takyah nak pg jauh2..kat umah Kak ELL nie pun korang buley tumpang skodeng...hehehehe..

Artis berdua nie nampak memang sepadankan..Kak ELL suke sesangat bila diorang nak mengakhiri zaman bujang mereka...opppssss Yusry tue bujang ker???? takpelah...tak kiralah..bujang ker duda ker..janji si Lisa tue tak amek & rampas suami orang kan...bagus Lisa Kak ELL puji sikap Lisa (mcm lerrr si Lisa tue baca entry ko nie Kak ELL)..hehehe..
Tadi Kak ELL sempatlah jugak terbaca (memang baca pun) diorang punyer isi hati & perasaan terhadap pasangan masing2..nak tau tak diorang kata apa???...cepat2 pg scroll kat perengggan seterusnyer....


"Saya melihat Lisa sebagai seorang wanita yang very natural, caring, dan baik hati dan dia juga menyayangi saya sepenuh jiwa sepertimana saya juga menyayanginya sepenuh jiwa. Bila saya stress atau menghadapi saat-saat sukar, dia selalu ada di sisi, jauh mahupun dekat."– Yusry Abd Halim

"Abang bukan seperti kebanyakan lelaki yang akan mengayat-ayat pada awal perkenalan, dia seorang yang gentleman"– Lisa Surihani


Hah!!! Romantismakan  diorang punyer isi hati...bestlah diorang nie...Kak ELL harap kali nie rumahtangga Yusry akan kekal hingga ke hujung nyawa...bak kata2 ucapan yg pernah diucapkan oleh ABG LONG (Norman) suatu ketika dulu semasa majlis perkahwinan Yusry yg terdahulu...(takyah sebut lah ya dgn sape..korang sume taukan)..harap2 kali nie doa & harapan ABG LONG tue akan termakbul...jom sama2 lah kita doakan kebahagian mereka k...



Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit