JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
PENGHUBUNG RINDU
Sunday, 18 December 2011 0 Comment [s]


Assalammualaikum!!...semalam kak ELL adalah terbaca kawan kak ELL punyer status kat FB die kata dlm bahasa Omputih..hurmmmmm!!! apa die tulis erk..kak ELL lupalah.panjang sangat....ok jap2 kak ELL dah ingat dah.....nak tau die tulis apa...hah!! jom kita baca kat bawah nie:-
"whenever you miss someone look at the sky, although you might not see the person there but feel happy that you two are under the same sky"

Ni yg kak ELL suke nie...kebetulan lak kak ELL memang tgh merindui seseorang...opppsss!! jap jap...korang takde ker rindu kat sape2?....hehehehe

Kak ELL rasakan macam nak praktikkan jer ayat kat atas tue...tapikan..kalau kak ELL praktikkan macam mana ya?...kak ELL kena sentiasa mendongak keatas lah gitu ya....kang tak pasal2 berbungkus lah pulak tengkok kak ELL ni kang....takdelah lagi new entry kat blog kak ELL ni kan...

Bagus jugak idea kawan kak ELL tu kan...tgk jer kat langit tue dah boleh lepaskan rindu kita...hehehehe...oklah kok macam tue kak Ell nak guna teropong besar...manalah tau kok2 buley nampak orangnyer skali....terus hilang perasaan rindu tue...apalah kak ELL nie terover lah pulakksss.....hehehehehe

Nah!!!! amek kaw....tengok sangat lerrrr....kok dari dulu ko bagitau kak ELL kan senang...semua blh nampak....takdelah nak layan feeling rindu merindu nie lebih2....hahahaha...

So moral of the story is...Apa2 pun yg kita lakukan..walau dimana sekalipun sidia berada..yg penting kita tetap setia...kita sentiasa mendoakan yg terbaek buatnyer kay...kepercayaan itu penting, kejujuran itu penting, kesetiaan itu lagilah penting...so amalkanlah resepi 3K nie..insyaallah hubungan kita dengan sidia akan selamat...INSYAALLAH..



Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit