JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
PABILA PENGKRITIK DIKRITIK
Friday, 23 December 2011 1 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!...Tadi masa Kak ELL jenjalan kan kat wall..Kak ELL terjumpa nielah pulak..salah sorang kawan Kak ELL yg post...so apalagi Kak Ell pun copy & paste lerrrr....buley lerrr kita kongsikan kat sini pulak...kan..kan..kan...Yang geli hati tue siap ada pantun memantun lagi  berkaitan dengan gambar nie...korang sume nak dengar tak pantun die macam mana....Jommmmmmm!!!!!! baca kat bawah nie....hehehehe


BILO KRITIK OGHANG, KEMAIN HANDA ...
BILO SENDIGHI KONO KRITIK, BARU TAU TERSANDA ...
LAWAK ER TAK KELAKAR PUN DIO  X SODAR
DAHLAH TUE  POEI LAH BALIK UMAH JAGO SI EMELDA.......HAHAHAHAHAHA...(eh eh cam kono lak sambungan er kan....Adoiiiiiiii!!!!)

KRITIK ORANG SODAP JO KAN,... ENGKAU ENGKAU...BLA..BLA..BLA...
SENDIRI BUEK LAWAK SENDIRI YG GOLAK SAMPAI TERNGANGA NGANGA
PENONTON TENGOK PUN HERAN, TERPINGA-PINGA & TERTANYA TANYA
DIA NI WAT LAWAK KE ATAU BERCERITA.....KAHKAHKAHKAH...

Kak ELL sambunglah yer....hah!! tulah bukannyer senang nak jadi orang yg serba boleh nie...mengkritik tue memang senang..sedappp mulut jer kan...tapi bila kita pulak yg kena kritik amacam rasanyer..."Apa Ko Rasa..Oren"...hehehehehe

So moral of the story is...Kritiklah diri sendiri dulu sebelum mengkritik orang lain...perbetulkan diri kita dulu sebelum kita membetulkan diri orang lain...apa2 pun bak kata orang cermin2 kanlah diri anda dicermin sebelum anda menilai orang lain di cermin....eheh...mana lah pulak datangnyer tue Kak ELL...pandai2 jer kan Kak ELL nie....hehehehehe


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit