JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
NOVEL TERBAEK
Tuesday, 13 December 2011 0 Comment [s]


ASSALAMMUALAIKUM!!!! sorry lambat post...2-3 hari nie kak ELL sibuk sikit..sekarang nie baru ada masa yg terluang...so entry hari nie kak ELL nak crite pasal NOVEL lah pulak..ok tak??..Jom dgr crite kak ELL...JOMMMMMM!!!!!!!!!!....
Kak Ell baru jer habis baca buku cite nie (tue yg kat atas tue)...jalan cerita die menarik penuh syahdu kak ELL membacanyer...tersedu sedan jugaklah bak kata orang tue apa "feeling habislah"...bagus crite die mengisahkan tentang seorang gadis yg hidup sebatang kara menjalani hidup sendirian dibandar akhirnyer bertemu dgn prince charming, bercinta & akhirnyer berkahwin...perghhhh!!!! hafal dah nie...hehehehe...yg kak ELL puji sgt tue bukannyer apa sbb novel nie kadang2 tue bukannyer senang nak buat org feel bila membacanyer...kak ELL nak bagi rating 5 ***** & 2 thumbs up lah tuk pengarangnyer....kalau diorang amek novel nie buat pilem...kak ELL rasakan mesti malatop punyer..mcm cite Ombak Rindu tue...& yg penting skali diorang kena lah jugak tgk pelakonnyer kan..kan..kan..jgn main tangkap muat jer...kalau jln crite menarik..tapi pelakonnyer hampeh...aishhhh jadi x menarik jugak crite tue nanti...hehehee..memandai mandai jer kan kak ELL nie...
Lepas nie kak ELL nak baca satu lagi novel koleksi kak ELL yg bertajuk setia menanti ditulis oleh novelis kita yg terkenal Aisya Sofea...karya2 die nie semunyer bagus2...jalan crite yg blh diterima pakai..best..best..best...nanti kak ELL upload kan bukunyer k...
oklah tuk semua yg membaca Omelan kak ELL nie...thanks ya..& kalau ada apa2 yg nak dikongsi tue..jgn segan2 komen kat bawah tue k...C U...ASSALAMMUALAIKUM!!





Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit