JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Monday, 5 December 2011 0 Comment [s]

Assalammualaikum! Selamat Pagi semua...dah breakfast?..Kak ELL breakfast kat luar jer...melantak nasi lemak....yummmyyyyy...Lepas makan nie kang kak ELL nak p jumpa taukey kedai kek tue...apalagi kak ELL nak beli barang2 lah nak wat coklat tuk adik kita yg nak sambut bezday die yg ke 7 tahun petang nie...ya lah maklumlah tengah coti2 sekolah nie kan...ramailah pulak yg nak sambut bezdaynyerrr...ok anyway thanks to Puan Sahara kerana buat kak ELL busy masa coti2 sekolah nie...Oklah semua kang terlambat lah pulak coklat kak ELL tue nak siap...kak ELL kena rushing nie...byk lagi urusan yg tergendala yg kena kak ELL siapkan...nanti bila coklat lolipop kak ELL dah siap kak ELL postkan ya buat tatapan semua...opppssss!!! jangan tatap jer tau..kalau rasa nak order tue buley ajer...ringan2 kan lah jari tue tekan mouse tue ke inbox kak ELL ya...buley lah kita story2 kat sana...hehehehe


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit