JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
SECEBIS KISAH SEMALAM
Friday, 30 December 2011 0 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!! korang sume tengah wat per tue??...dah 2 hari dah Kak ELL tak hadap blog nie...very the buzy body lah kata kan...hehehe...jom2 Kak ELL critakan sikit apa yg Kak ELL buat k....


Semalam kannn.. Kak ELL tengok lagi cite Ombak Rindu tue kat Astro First...perghhhhh!!! buley nangis lagi tue...feeling habissss...maklumlah masa kat panggung dulu tak nangis sbb control ayu lah konon (ayu kerrr)..hehehe...bila kat umahh nah amekkk ko...tersedu sedu.....


Wahhh!!!....pas habis jer Ombak Rindu ada satu lagi cite Kak ELL tengok Tentang Dhia...memang semalam Kak ELL banyak buat derma..."derma airmata"..(kalau derma darah elok lah jugak kan kan)...huhuhu...sedey giler kan cerita Tentang Dhia tue..very sad ending habis basah baju Kak ELL..siap boley spin kat washing machine lagi..


Hah!!!! semalam dah puas melelehkan airmata, hari nie Kak ELL nak gelak sakan pulak..malam nie final Maharaja Lawak Mega...(lawak kerr??)...takper yg penting Hero Malaya kita sapa lagi kalau bukan si Aaron Aziz tue ada jadi Juri...tak tau mana satu nak tengok...nak tgk peserta ke nak tengok Juri...hehehe (over betullah Kak ELL nie)...*AAK.. a.k.a.. KA...kahkahkah.....so sama2 lah kita saksikan ok sape yg jadi juara malam nie...


Gambar hiasan jer...(kelakor benor kerrr MLM tue )...hehehehe

p/s...* "AAK tue..Ade Aku Kisah"....dan KA tu pulak..."Ko Ada"


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit