JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
Apam Polka Dot warna warni..
Sunday, 4 December 2011 0 Comment [s]

Kuih apam polka dot nielah yg Kak Ell buat tuk si Ain yg sampai demam2 tue...hehehehe...rushing tue last minute order..tak buat kesian pulak..orang nak sambut bezday...sib baek die order tak byk..klu byk order last minit mmg lah kak ELL tak dpt nak buat...tp alhamdulillah siap jugak tuk si comel Ain...


Nah!! nielah die hidangan colourful yg kak ELL janjikan...tapi kuih apam polka dot nie dah ada orang booking daaaa....

Yang nie kak ELL dah packing kan..tuk tetamu bwk blk katenyer....

Yang nie tuk tetamu VIP lah pulak....

Yang nie pulak tuk diorang duk makan2..Kak ELL dah masukkan dalam tupperware & it's ready for delivery...




Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit