JEJARI LENTIK MENARI
Selamat Datang ke blog Kak ELL Follow atau Home.
APA NAK BUAT NIE
Tuesday, 20 December 2011 1 Comment [s]

ASSALAMMUALAIKUM!!!!...Haishhhhh Kak ELL tgh fikir apa nak buat nie...nak tido awal lagi..mata pun tak mengantuk lagi...nak masukkan crite apa ya kat entry nie....nanti jap Kak ELL pikirkan ya...hurmmmm..



Hah!!! jomlah kita baca koleksi kisah lucu yg Kak ELL jumpa... kisah Suami & Isteri yg sengal nie...

Suami & isteri yg sengal Suatu hari...seorang suami baru pulang dari meeting (sbnr nyr dating)...dan melihat isterinya menangis teresak2...

Suami : Nape ni yang?
 Isteri : Sudahla bang..lepaskan saje saya ni!!
 Suami : Eh..nape awak ckp camtu lak??
 Isteri : Saya tahu..awak ade jumpe pompuan laen kan?
 Suami : Eh...apa awak ckp ni?? (terkejut sbb bini mcm dah tau perkara sebenar)
 Isteri : Sudahla bang..sume nye da tebukti...ade pompuan yg jwb tepon mase sy call awak...dah byk kali..
 Suami : Eerr..aaa...ba..baik la..abg mengaku..abg ade pompuan len..tp..ape yg pompuan tu ckp kt awak?
 Isteri : Huh..nyampah...mentang2 sy x tau omputeh...tp sy ade hafal ape yg dier ckp..
 Suami : Dier ckp ape?
 Isteri : Dier ckp.."The number u have call..cannot be reached at this momment..please try again"......asal sy tepon je..dier ckp camtu...da x reti ckp mende len agaknyer..pompuan camtu pon awak nak?
 Suami : .......(dlm hati) alamak...nyesal pula ngaku tadi

Kahkahkah....geli hati Kak ELL...bodossss betullah kisah nie.....


Older Post | Newer Post
ELL's Profile

JEJARI LENTIK MENARI..MENCORETKAN CEBISAN HATI YANG SUCI MURNI..UNTUK TATAPAN SEMUA YANG ADA DISINI


Kalau korang sume nak tau nielah die kak ELL...CUN KAN! Haha! Jangan lah segan segan nak berbual ke..nak komen ke..nak jerit ke dgn kak ELL kay..kak ELL orait jer. Oppssss!!! lupa lak Kak ELL ada macam macam crite nak story nie...kalau nak tau..rajin rajinlah dtg melawat ya....insyaallah kak ELL akan slalu update crite crite terkini k...Assalammualaikum.


ComScore



Tagboard




Feedjit